Stiefmoeder-coaching

Moeder zijn is best lastig op zijn tijd, laat staan dat je ook nog stiefmoeder bent. Het zit in onze natuur om voor onze eigen kinderen te zorgen, van ze te houden en ze alle liefde van de wereld te geven. Maar wat als je opeens de zorg krijgt voor de kinderen van je nieuwe liefde. Jullie hebben voor elkaar gekozen en krijgen daar elkaars kinderen gratis bij. Natuurlijk wil je niks liever dan samen een fijn harmonieus gezin vormen, maar helaas is dat meestal niet de realiteit. De kinderen zitten nog in een vewerkingsproces van de scheiding of in een loyaliteitsconflict naar de andere ouder toe. En of ze nou wel of niet hun best doen om jou te accepteren toch zal je nooit de plaats van hun eigen moeder kunnen innemen. En dat is waarschijnlijk ook niet wat je wilt. Wat je wel wilt is dat jullie het goed hebben samen zodat ook je relatie kans van slagen heeft.

Met geduld en de juiste tools is het zeker mogelijk om een harmonieus samengesteld gezin te vormen waarin ieder gezinslid zijn plekje heeft gevonden. Ik wil graag jou en misschien ook je partner begeleiden in dit proces.

Werkwijze:

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld (dit vind je onder het kopje ‘Contact’) zal ik binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Hierna volgt een kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. We kunnen dit gesprek eventueel telefonisch doen. Tijdens dit eerste gesprek kun je zelf ervaren of er een ‘klik’ is en of je je veilig voelt bij mij.

Als je na deze eerste kennismaking een goed gevoel hebt en besluit verder te gaan met mij, volgt er een intakegesprek. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op de situatie en zal ik de hulpvraag bepalen. We zullen de hulpvraag omzetten in een voor jou haalbaar doel en samen bepalen hoeveel sessies hiervoor nodig zijn.