Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Elise de Kok en vanuit mijn praktijk in Arnhem noord werk ik als coach voor kinderen, jongeren en ouders. Zelf ben ik moeder van 2 tienerdochters.

Al sinds mijn 12e werk ik met kinderen. Van oppasbaantjes ging ik naar werken met kinderen op buurtcentra en gaf ik sportlessen aan kinderen en jongeren. Na mijn studie aan de PABO ben ik het onderwijs in gegaan. Jarenlang heb ik in het basis en in het speciaal onderwijs gewerkt waarin mijn hart altijd uitging naar het sociaal emotionele welzijn van kinderen. Ik bekommerde me om kinderen met faalangst, stoornissen zoals ADHD of autisme, kinderen die gepest werden of buiten de groep vielen en mijn taak was om deze kinderen weer op de rit te krijgen. Daarnaast heb ik een dansschool voor kinderen gehad waar ook mijn specialisatie lag op het sociaal emotionele aspect. “Hoe krijg ik een kind over de drempel en overwint het zijn/haar faalangst?”, “Hoe laat ik een kind weer voelen door te bewegen en los te komen van alle gedachten in zijn/haar hoofd?”. 

Begin 2020 heb ik mijn studie tot kindercoach afgerond en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Met mijn ervaring heb ik geleerd om uit te gaan van de kracht van het kind. Ieder kind is uniek met zijn eigen persoonlijkheid, karakter en talenten. Ieder kind behoeft dan ook een eigen aanpak. Ik werk, afhankelijk van de leeftijd van het kind, in spel en/of gespreksvorm. Soms kies ik ervoor om de buitenlucht in te gaan omdat een kind zich daar letterlijk vrijer voelt om zich te uiten.

Het gezin staat bij mij centraal en ik zal er alles aan doen om de weg vrij te maken van zorgen en problemen. Zo komt de focus weer op de ontwikkeling van het kind en het welzijn van het hele gezin te liggen. Een harmonieuze en zo stabiel mogelijke gezinssituatie creƫren waarin iedereen zijn plekje heeft en zich gelukkig voelt; dat is mijn doel.

 

Vanwege de impact die het coronavirus heeft op jongeren en gezinnen bied ik de hele maand Januari en Februari gratis telefonische consulten aan. Als je voelt dat het allemaal niet meer zo lekker gaat door het thuisonderwijs, het werken aan huis, somberheid door de hele situatie, disbalans in het gezin, ruzie met je ouders, of andere dingen waar je zelf niet uitkomt, maak dan een afspraak met me door te mailen naar info@foey.nl. Vermeld in je mail de reden waarom je een afspraak wilt maken, je telefoonnummer en de dagen en tijden waarop je bereikbaar bent. Ik bel je dan z.s.m voor een gratis telefonisch consult.