Coaching voor ouders

Foey oudercoaching richt zich op ouders die vastlopen bij de opvoeding van hun kind(eren). Vaak heerst er schaamte, je durft eigenlijk niet toe te geven dat je moeite hebt met het opvoeden van je eigen kinderen. Maar het is juist een hele moedige stap en een heel mooi gebaar naar je kind(eren). Je laat je kind hiermee zien dat zij/hij het waard is om moeite voor te doen. Je wilt niks liever dan je kind gelukkig zien en daarom vraag je hulp.

Wat hierbij ook benoemd mag worden is het welzijn van jezelf als ouder. Opvoeden is niet altijd makkelijk en het zorgt in ieder gezin, op z’n tijd, voor spanningen. En dat terwijl je vaak ook nog kampt met je eigen problemen zoals stress op je werk, onzekerheid, relatie problemen en een heleboel bagage die je vanuit je eigen jeugd hebt meegekregen. Als je iets wilt oplossen dan moet je de kern aanpakken en ja het begint dus bij jou als ouder………

Vaak is het zo dat wanneer je als ouder weer lekker in je vel zit je kind zich hieraan spiegelt. Daarnaast zal jij er weer helemaal voor je kind kunnen zijn als je je eigen spanningen en problemen hebt kunnen loslaten. Eigenlijk adviseer ik dus alle ouders, kom eerst zelf voor een sessie voordat je je kind laat komen. Het kan de oplossing zijn!